Počet položek: 0 0,- CZK
KRÁMEK A ATELIÉR NA RYNKU
Naše tvoření - vaše radost, vaše tvoření - naše radost

Jak fotíme naušnice

HTML Editor Sample Page

Když už jsem Vám představila, jak maluji, tak Vám povím i jak tak někdy fotím :-)


Tohoto dne byly větší děti ve škole a ve školce, tak jsem se rozhodla nafotit nějaké zboží. Naše Beruška nadšeně souhlasila a jala se mi asistovat.

Protože já jsem si vzala co dekoraci květ ibišku, který můj manžel (snad)nedopatřením  ulomil, tak Beruška si vzala zvířátka. Chvílemi jsem tedy fotila se zvířátky, chvílemi s kytkou, s mojí dcerkou, někdy fotila i Beruška.

Její fotografie jsou nezveřejnitelné  z prostého  důvodu - nízké ostrosti snímků a hlavně neurčitelnosti foceného. Mohla by tam být skaliska v mlze stejně tak jako odpadní koš několik týdnů nevynesený. Většinou jsem tam však byla já, což

a) svědčí o mé neupravenosti

b) nízké kvalitě přístroje velikosti kreditní karty, jež si někdy i já sama spletu s telefonem a divím se, proč nevyvání.

c) o fotografické neschopnosti mé skorotříleté dcery

Někdy jsem musela vyfotit mezi mé výtvory i mou dceru. Tuto neprodávám, neboť se děti tvoří daleko hůře a složitěji než naušnice. A navíc je k tomu zapotřebí více dospělých lidí, kterých se u nás po většinu času nedostává. Což je na jednu stranu dobře, neboť bych taky mohla mít mnohem více dětí, než již mám.

Jelikož nejsem fotograficky zdatná ani já, přičež se často vymlouvám na kvalitu mého přístroje, tak jsem jeden pár fotila alespoň desetkrát, aby mi vyšla jeden slušný publikovatelný obrázek. Takže místo plánovaných deseti minut jsem se této činnosti věnovala přes půl hodiny a byla jsem ráda, že jsme stihli dojít do školky pro Amélku, než nám ji tam zamknuli.

Dneska při fotografování druhé várky naušnic již jen ve skratce - Amélie skákala ze židle na stůl a narazila si prst, Vojtík se snažil zastavit rozhoupaný lustr klackem a střepy ze žárovky jsou po celé posteli, Beruška skoro spadla do záchoda, manžel přišel z práce a hned odešel pryč, všechny děti se šly najednou podívat co to dělám, že jsem vypnula rádio, nevešly se na "mou malou plochu", tak se pohádaly a odešly si hrát na mutanty a hrdiny, když si dohrály tak Amélka se jala každou minutu se mě ptát, jestli už to budu mít hotový a půjdu s ní tancovat. A protože je tu i teď, tak se raději loučím a jdu tančit se svou starší dcerkou, aby mi nevymluvila do hlavy díru.

Přeji Vám všem krásný den Veronika Tanísek

 

Další várku naušnic vložím následující den, děkuji za pozornost :-)

Jak fotíme naušnice - 304458 -
Aktuální článek: Jak fotíme naušnice

Starší články v kategorii

Copyright © www.narynku.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.narynku.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace